Recept na perník 3× inak. Od 1. fázy.
Kávový perník
Čo budete potřebovať na 10 porcii:
- Celé balení mugcake,
- 2 lyžičky pernikoveho korenie,
- čakankový sirup,
- instantnú kávu 2 lyžičky,
- 150 gvlašské orechy,
- vodu.
Postup:
Do 220 ml vody pridajte dve lyžičky instantnej kávy a lyžicu čakankového sirupu. Všetko nechajte prejsť varom. KetoMix mugcake vysypte do misky a zmiešajte s pripravenou kávou. Do polotekutého cesta pridajte nadrobno nasekané vlašské orechy a premiešajte. Plech na pečenie vymažte a posypte proteínovým práškom. Pečte zhruba 25 minút na 180°C.
Nezabudnite, že perník pečiete z celého vrecka. Po upečení ho teda rozrobte na desať porcií a dobre schovajte. Aby vám ho nikto z rodiny nezjedol.
Čokoládový perník s lieskovými orechmi
Čo budete potřebovať na 10 porcii:
Od 1. fázy.
- KetoMix mugcake,
- pernikové korenie 2 lyžičky,
- 50 g nízkosacharidovú čokoládu horkú (napr. Cavalier),
- 150 g lieskové orechy,
- vodu.
Postup:
Zmes na KetoMix mugcake zmiešajte s 220 ml vlažnej vody. Polovicu čokolády nakrájajte na menšie kúsky a zmiešajte s cestom. Druhú polovicu ohrejte vo vodnom kúpeli. Do polotekutého cesta pridajte nadrobno nasekané lieskové orechy a premiešajte. Plech na pečenie vymažte a posypte proteínovým práškom. Pečte zhruba 25 minút na 180°C. Po vychladnutí polejte perník rozohriatou čokoládou a posypte strúhanými orechmi. Perník vám vystačí na desať porcií.
Perník s tvarohom a jahodami
Čo budete potřebovať na 10 porcii:
Od 1. fázy.
- KetoMix mugcake celé balení,
- 2 lyžičky pernikového korenie,
- KetoMix príchuť jahodovú,
- 1 nízkotučný tvaroh,
- jahody,
- vodu.
Postup:
Základ na KetoMix mugcake zmiešajte s 220 ml vody tak, aby vzniklo polotekuté cesto a pečte vo vymazanom plechu v rúre cca 25 minút na 180°C. Nízkotučný tvaroh vyšľahajte s dvoma lyžičkami KetoMix jahodovej príchuti. Pridať môžete tiež dve jahody, ktoré do krému rozmixujete. Po upečení perník nakrájajte na 10 porcií. Pred konzumáciou ho potrite tvarohovým krémom a dozdobte polkou jahody.