Vnútorná časť stonky zeleru je žltá, chrumkavá a svieža. Môžete ju využiť ako ľahkú maškrtu na večer, zeleninu do šalátov alebo aj ako súčasť pohostenia na oslave. Stopkový zeler je nízkokalorická zelenina, na ktorej si pochutíte a ako bonus nepriberiete ani kilo navyše. Tento recept si môžete vychutnať už od 1. fázy diéty.
Čo budete potrebovať na 1 porciu:
- 50 alebo 100 g žltých častí stopkového želeru,
- 50 g odtučneného tvarohu,
- Soľ, čierne korenie,
- 1/4 strúčika cesnaku,
- KetoMix Proteínové chipsy s príchuťou smotany a cibule.
Postup:
Vnútornú časť zeleru s tvarom lodičky nakrájajte na dlhšie tyčinky a odrežte lístky. Tie použite na konečné dozdobenie. V miske zmiešajte odtučnený tvaroh, soľ, korenie a roztlačený cesnak. Tvarohovou nátierkou následne naplňte zelerové loďky a navrch rozdrobte proteínové chipsy s príchuťou smotany a cibule. Ozdobte zelerovými lískami.