Máte radi cestovinové šaláty, ale už vám došli nápady, ako ich pripraviť? Vymeňte studený variant za teplý. Uvidíte, že ak pridáte cestoviny hneď po uvarení, chute sa lepšie spoja a šalát tak bude výraznejší. Dochutiť si ho môžete vaším obľúbeným dresingom. Vhodné od 1. fázy.
TIP: odporúčame zeleninu ugrilovať s obľúbeným korením, alebo len tak opiecť na panvici s kvapkou oleja.
Čo budete potrebovať na 1 porciu:
- 1 porcie KetoMix proteínové cestoviny,
- KetoMix Vajonézu,
- citrón,
- olivový olej,
- 100 g zelenej papriky,
- 30 g cibuľe,
- hrsť lístkov rukoly.
Postup:
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. V misky medzitým vyšľahajte KetoMix Vajonézu s citrónovou šťavou a lyžicou olivového oleja. Papriku očistite a nakrájajte na plátky, cibuľu pokrájajte na kolieska. Cestoviny sceďte a pridajte k pokrájaným paprikám a cibuli. Zalejte pripraveným dresingom a tesne pred podávaním posypte zelenými lístkami rukoly a vychutnajte si chutný nízkosacharidový cestovinový šalát.