
Kávový perník
Čo budete potřebovať
Od 1. fázy.
- KetoMix perníčky
- čakankový sirup
- instantnú kávu
- vlašské orechy
- vodu
Postup
Do 220 ml vody pridajte dve lyžičky instantnej kávy a lyžicu čakankového sirupu. Všetko nechajte prejsť varom. KetoMix perníčky vysypte do misky a zmiešajte s pripravenou kávou. Do polotekutého cesta pridajte nadrobno nasekané vlašské orechy a premiešajte. Plech na pečenie vymažte a posypte proteínovým práškom. Pečte zhruba 25 minút na 180°C.
Nezabudnite, že perník pečiete z celého vrecka. Po upečení ho teda rozrobte na desať porcií a dobre schovajte. Aby vám ho nikto z rodiny nezjedol.
Čokoládový perník s lieskovými orechmi
Čo budete potřebovať
Od 1. fázy.
- KetoMix perníčky
- nízkosacharidovú čokoládu horkú (napr. Cavalier)
- lieskové orechy
- vodu
Postup
Zmes na perníčky zmiešajte s 220 ml vlažnej vody. Polovicu čokolády nakrájajte na menšie kúsky a zmiešajte s cestom. Druhú polovicu ohrejte vo vodnom kúpeli. Do polotekutého cesta pridajte nadrobno nasekané lieskové orechy a premiešajte. Plech na pečenie vymažte a posypte proteínovým práškom. Pečte zhruba 25 minút na 180°C. Po vychladnutí polejte perník rozohriatou čokoládou a posypte strúhanými orechmi. Perník vám vystačí na desať porcií.
Perník s tvarohom a jahodami
Čo budete potřebovať
Od 1. fázy.
- KetoMix perníčky
- KetoMix príchuť jahodovú
- nízkotučný tvaroh
- jahody
- vodu
Postup
Základ na KetoMix perník zmiešajte s 220 ml vody tak, aby vzniklo polotekuté cesto a pečte vo vymazanom plechu v rúre cca 25 minút na 180°C. Nízkotučný tvaroh vyšľahajte s dvoma lyžičkami KetoMix jahodovej príchuti. Pridať môžete tiež dve jahody, ktoré do krému rozmixujete. Po upečení perník nakrájajte na 10 porcií. Pred konzumáciou ho potrite tvarohovým krémom a dozdobte polkou jahody.
Sdílejte jej s přáteli